Το όραμά μας

We protect what we love…

Να καθιερωθεί το όνομα  της εταιρίας μας ως συνώνυμο με τις έννοιες προστασία και ασφάλεια προσφέροντας, σε όλο και περισσότερους ανθρώπους, καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους.

«To Όραμα χωρίς Δράση, Δύναμη και Αισιοδοξία είναι απλά ένα όνειρο.
Η Δράση, η Δύναμη και η Αισιοδοξία χωρίς όραμα είναι χάσιμο χρόνου.
Η ασφάλεια και η προστασία σας ακολουθεί το όραμά μας»

Η αποστολή μας

«Η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι για εμάς προτεραιότητα και ο άνθρωπος πάντα στο επίκεντρο.»

Αποστολή μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας:

  • για την προστασία και ασφάλεια των εργαζομένων (ΜΑΠ),
  • για την προστασία και ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας (πυρασφάλεια, συναγερμοί cctv),
  • για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και των οικείων τους (ιατρικός εξοπλισμός και βοηθήματα).

Η φιλοσοφία μας & οι αξίες μας

Οι αξίες της επιχείρησής μας  βρίσκονται στην «καρδιά» της εταιρικής μας κουλτούρας, που καθημερινά γίνονται πράξη.

Αφουγκραζόμαστε και κατανοούμε  τα «θέλω» και τις ανάγκες των πελατών μας, σεβόμαστε τη διαφορετικότητα τους και στεκόμαστε πάντα δίπλα τους και μετά την πώληση, με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, ως «σύμμαχοι», με βασικό μας μέλημα να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τις επιλογές τους.

Οι σχέσεις με τους πελάτες μας είναι σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίστηκαν και χτίζονται στο διάβα του χρόνου βασιζόμενες σε έννοιες όπως η ποιότητα, η αξιοπιστία και ο σεβασμός.

Νοιώθουμε περήφανοι για το ανθρώπινο δυναμικό μας. Αναγνωρίζουμε ότι είναι η καρδιά και η περιουσία της επιχείρησής μας και γνωρίζουμε ότι το υγιές εργασιακό περιβάλλον είναι η δύναμή μας. 

Βαδίζουμε με αφοσίωση και προσήλωση στην αποστολή μας και τις αξίες μας και η ενότητα της ομάδας μας αποτελεί την καθημερινή μας νίκη.

Αγαπάμε την ευθύνη και ως ενεργά και υπεύθυνα μέλη της κοινωνίας  έχουμε επίγνωση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας. Στηρίζουμε την τοπική κοινωνία και τους κοινωνικούς μας εταίρους και γινόμαστε αρωγοί σε υφιστάμενες δυσκολίες.

Λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης με σεβασμό στον άνθρωπο, στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Ποιότητα

Νοιαζόμαστε για το καλύτερο. Η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το ISO 9001:2015, τόσο από την εταιρία μας όσο και από τις προμηθεύτριες εταιρίες, διασφαλίζει την παροχή αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας.

Εμπιστοσύνη

Οι σχέσεις με τους πελάτες μας στηρίζονται στην εμπιστοσύνη, στην επικοινωνία και στην αλληλεπίδραση. Τηρούμε με συνέπεια και σταθερότητα τις υποσχέσεις μας. Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε αυτό που λέμε, ότι μπορούμε να το κάνουμε και ότι θα το κάνουμε πραγματικά εφόσον λέμε ότι θα το κάνουμε.

Άμεση απόκριση

Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών μας με προθυμία, ταχύτητα και ευελιξία. Βρίσκουμε λύση ακόμη και εκεί που «φαίνεται» ότι δεν υπάρχει.