Τρόποι Αποστολής

  • Με courier
  • Με Box Now. Στην συγκεκριμένη περίπτωση 1) επιλέγετε BoxNow ως τρόπο παράδοσης κατά το check-out, 2)επιλέγετε την BoxNow θυρίδα που σας βολεύει από τον χάρτη πχ. κοντά στο σπίτι ή στη δουλειά, 3) μόλις το δέμα σας τοποθετηθεί στη θυρίδα, θα λάβετε με SMS έναν εξαψήφιο κωδικό PIN, 4) με το PIN μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας από τη BoxNow θυρίδα που έχετε επιλέξει 24/7. Το δέμα σου θα σε περιμένει στη BoxNow θυρίδα για 48 ώρες. Μπορείς να κάνεις παράταση για ακόμα 24 ώρες εύκολα και γρήγορα μέσα από το www.boxnow.gr. Μπορείς να παρακολουθήσεις την πορεία της παραγγελίας σου μέσω της ιστοσελίδας www.boxnow.gr.
  • Με μεταφορική εταιρεία (για είδη μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • Με παραλαβή από το κατάστημα

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα βάσει του συνόλου του βάρους των προϊόντων κάθε παραγγελίας. Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σας αποτελεί δυσπρόσιτη περιοχή ανάλογα με τα κριτήρια της μεταφορικής εταιρείας ή η παραγγελία έχει μεγάλο όγκο, ενδέχεται να υπάρχει πρόσθετη χρέωση για την οποία θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά.

Για αγορές άνω των 120,00 € παρέχονται δωρεάν τα έξοδα αποστολής. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο για αποστολές με ταχυμεταφορική courier και όχι για αποστολές με μεταφορική εταιρεία (για είδη μεγάλου όγκου ή βάρους) όπου και ενημερώνεστε τηλεφωνικά για το κόστος πριν από την αποστολή της παραγγελίας σας.