ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Πυράντοχες Πόρτες με πυραντίσταση 30’-60’-90’-120’

Οι Πυράντοχες Πόρτες είναι κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να εμποδίζουν την μετάδοση της πυρκαγιάς από έναν χώρο σε άλλο  (για συγκεκριμένο χρόνο ανάλογα με το δείκτη πυραντίστασης που διαθέτουν)  προσφέροντας πολύτιμο χρόνο πρωτίστως για την ασφαλή διαφυγή των ενοίκων του κτιρίου και ακολούθως για την λήψη μέτρων κατάσβεσης.

Μεταλλικές πόρτες πυρασφάλειας κατασκευασμένες από γαλβανιζέ λαμαρίνα και πλήρωση μονωτικού υλικού. Είναι αναστρέψιμες δεξιά/αριστερά και παραδίδονται με μεταλλική κάσα και αποσπώμενο κατωκάσι.

Διαθέτουν βαρέως τύπου μεντεσέδες με μηχανισμό επαναφοράς (σούστα μέσα στο μεντεσέ)  και μηχανισμό προτεραιότητα καθώς και αυτόματο σύρτη στο δευτερεύον φύλλο.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εξοπλισμού των θυρών με εύχρηστα και λειτουργικά εξαρτήματα, όπως: πόμολα ειδικά και βαμμένα, μπάρες πανικού, αυτόματους καπνοφράχτες, μηχανισμοί επαναφοράς, γυάλινους φεγγίτες/περσίδες αερισμού, συστήματα ελεγχόμενης πρόσβασης και ελεγχόμενης διέλευσης, μηχανισμούς συγκράτησης που συνδέονται με την πυρανίχνευση, κ.α.

Όλες οι πόρτες είναι βαμμένες εργοστασιακά με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας, σαγρέ φινιρίσματος (φλοιός πορτοκαλιού), ημιγυαλιστερό και με αντιχαρακτικές ιδιότητες. Είναι διαθέσιμες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων της παλέτας RAL, καθώς και με διακοσμητικές ψηφιακές εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης, με υψηλής προστασίας διάφανο βερνίκι.

Διατίθενται σε standard διαστάσεις καθώς και σε ειδικές διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας  στο εργοστάσιο κατασκευής.

Όλες οι πόρτες είναι πιστοποιημένες και συνοδεύονται από τα σχετικά πιστοποιητικά.

Γυάλινες πόρτες πυρασφάλειας με προφίλ από χάλυβα.

Γυάλινες πυράντοχες πόρτες με προφίλ από χάλυβα.

Γυάλινες πυράντοχες πόρτες με προφίλ από χάλυβα.

Μεταλλικά Πυράντοχα Ρολά έως 120’

Μεταλλικά Πυράντοχα Ρολά έως 120’

Οι Δείκτες πυραντίστασης ενός στοιχείου καταδεικνύουν το χρόνο διατήρησης της μηχανικής και θερμικής συμπεριφοράς του.

Επεξήγηση συμβόλων:

R – Ευστάθεια-ικανότητα: Ικανότητα να αντέχει μηχανικές δράσεις ενώ είναι εκτεθειμένο σε φωτιά σε μία ή περισσότερες πλευρές χωρίς απώλεια της δομικής του ευστάθειας-ικανότητας.

E – Ακεραιότητα : Ικανότητα όταν εκτίθεται σε φωτιά στη μία πλευρά, να μην επιτρέπει τη διέλευση φλόγας, θερμών αερίων και καπνού, αποτρέποντας την εμφάνισή τους στην μη εκτεθειμένη πλευρά

Ι – Θερμομονωτική Ικανότητα: Ικανότητα όταν εκτίθεται σε φωτιά στη μία πλευρά, να περιορίζει την άνοδο της θερμοκρασίας της μη εκτεθειμένης πλευράς εντός καθορισμένων ορίων.

W – Περιορισμός Θερμικής Ακτινοβολίας: Ικανότητα όταν εκτίθεται σε φωτιά στη μία πλευρά, να περιορίζει της πιθανότητα μετάδοσης της θερμικής ακτινοβολίας στα γειτονικά υλικά

Ενδεικτικοί Τύποι Πυράντοχων Θυρών:

EW60, EI230 – 60 – 90, RE90,  REI60-120

Καλάθι

Είσοδος

Δεν έχετε λογαριασμό?

Πληκτρολογήστε μια σχετική λέξη για το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

Join Us

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!

Will be used in accordance with our Privacy Policy