e bannerespaEΤΠΑ728X90

ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Πυράντοχες πόρτες πυρασφάλειας (προμήθεια και τοποθέτηση)

Σύμφωνα με τον «Κανονισμό πυροπροστασίας νέων κτιρίων»σε όλα τα κτίρια (κατοικίες, ξενοδοχεία, νοσηλευτικές εγκαταστάσεις, εκπαιδευτήρια κλπ.) πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχουν πυροπροστατευόμενα διαμερίσματα και οδεύσεις διαφυγής τα οποία σφραγίζονται με πόρτες πυρασφάλειας με αντοχή στη φωτιά (πχ. REI 60') ανάλογα με τον εκάστοτε κανονισμό. Διαθέτουμε πυράντοχες πόρτες, μονόφυλλες, δίφυλλες, συρόμενες, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες για χώρους κατοικιών, για χώρους ειδικών χρήσεων (νοσοκομεία, σχολεία, ξενοδοχεία κλπ.) αλλά και για βιομηχανικούς χώρους. Οι δίφυλλες πόρτες χρησιμοποιούνται κυρίως σε βιομηχανικούς χώρους και καταστήματα που έχουν μεγάλα ανοίγματα ενώ οι μονόφυλλες σε μικρές επιχειρήσεις και σπίτια.

Οι πυράντοχες πόρτες είναι κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να εμποδίζουν την μετάδοση της πυρκαγιάς από έναν χώρο σε άλλο  (για συγκεκριμένο χρόνο ανάλογα με το δείκτη πυραντίστασης που διαθέτουν 30' - 60' - 90' - 120’)  προσφέροντας πολύτιμο χρόνο πρωτίστως για την ασφαλή διαφυγή των ενοίκων του κτιρίου και ακολούθως για την λήψη μέτρων κατάσβεσης.

Κλείστε ραντεβού με έναν εξειδικεύμενο εκπρόσωπο μας για να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

pyrantoxes portes xalatsis

Μεταλλικές πυράντοχες πόρτες

  • Κατασκευασμένες από γαλβανιζέ λαμαρίνα και πλήρωση μονωτικού υλικού. Είναι αναστρέψιμες δεξιά/αριστερά και παραδίδονται με μεταλλική κάσα και αποσπώμενο κατωκάσι.
  • Διαθέτουν βαρέως τύπου μεντεσέδες με μηχανισμό επαναφοράς (σούστα μέσα στο μεντεσέ)  και μηχανισμό προτεραιότητα καθώς και αυτόματο σύρτη στο δευτερεύον φύλλο.
  • Δυνατότητα εξοπλισμού των θυρών με εύχρηστα και λειτουργικά εξαρτήματα, όπως: πόμολα ειδικά και βαμμένα, μπάρες πανικού, αυτόματους καπνοφράχτες, μηχανισμοί επαναφοράς, γυάλινους φεγγίτες/περσίδες αερισμού, συστήματα ελεγχόμενης πρόσβασης και ελεγχόμενης διέλευσης, μηχανισμούς συγκράτησης που συνδέονται με την πυρανίχνευση, κ.α.
  • Όλες οι πόρτες είναι βαμμένες εργοστασιακά με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας, σαγρέ φινιρίσματος (φλοιός πορτοκαλιού), ημιγυαλιστερό και με αντιχαρακτικές ιδιότητες. Είναι διαθέσιμες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων της παλέτας RAL, καθώς και με διακοσμητικές ψηφιακές εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης, με υψηλής προστασίας διάφανο βερνίκι αλλά και χρώμα με UV προστασία.
  • Διατίθενται σε standard διαστάσεις καθώς και σε ειδικές διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.

Όλες οι πόρτες είναι πιστοποιημένες και συνοδεύονται από τα σχετικά πιστοποιητικά.

γυαλινες πυραντοχες xalatsis

Γυάλινες πυράντοχες πόρτες

  • Κατασκευασμένες από χαλύβδινο ή αλουμινένιο πλαίσιο.
  • Διατίθενται σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις.

Όλες οι πόρτες είναι πιστοποιημένες και συνοδεύονται από τα σχετικά πιστοποιητικά.

ξυλινη πυραντοχη πορτα xalatsis

Ξύλινες πυράντοχες πόρτες

  • Ξύλινη κάσα και περβάζια μασίφ, φύλλο πόρτας αποτελούμενο από ξύλινο μασίφ σκελετό περιμετρικά και πυρίμαχα-ηχομονωτικά υλικά εσωτερικά.

  • Διατίθενται σε standard διαστάσεις καθώς και σε ειδικές διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.

Όλες οι πόρτες είναι πιστοποιημένες και συνοδεύονται από τα σχετικά πιστοποιητικά

Συναφής Εξοπλισμός:

14 1

Μεταλλικά Πυράντοχα Ρολά έως 120’

πυραντοχα ρολα χαλατσης2
πυραντοχα ρολα χαλάτσης

Οι Δείκτες πυραντίστασης ενός στοιχείου καταδεικνύουν το χρόνο διατήρησης της μηχανικής και θερμικής συμπεριφοράς του.

Επεξήγηση συμβόλων:

R – Ευστάθεια-ικανότητα: Ικανότητα να αντέχει μηχανικές δράσεις ενώ είναι εκτεθειμένο σε φωτιά σε μία ή περισσότερες πλευρές χωρίς απώλεια της δομικής του ευστάθειας-ικανότητας.

E – Ακεραιότητα : Ικανότητα όταν εκτίθεται σε φωτιά στη μία πλευρά, να μην επιτρέπει τη διέλευση φλόγας, θερμών αερίων και καπνού, αποτρέποντας την εμφάνισή τους στην μη εκτεθειμένη πλευρά

Ι – Θερμομονωτική Ικανότητα: Ικανότητα όταν εκτίθεται σε φωτιά στη μία πλευρά, να περιορίζει την άνοδο της θερμοκρασίας της μη εκτεθειμένης πλευράς εντός καθορισμένων ορίων.

W – Περιορισμός Θερμικής Ακτινοβολίας: Ικανότητα όταν εκτίθεται σε φωτιά στη μία πλευρά, να περιορίζει της πιθανότητα μετάδοσης της θερμικής ακτινοβολίας στα γειτονικά υλικά

Ενδεικτικοί Τύποι Πυράντοχων Θυρών:

EW60, EI230 – 60 – 90, RE90,  REI60-120

Καλάθι

Είσοδος

Δεν έχετε λογαριασμό?

Πληκτρολογήστε μια σχετική λέξη για το προϊόν που σας ενδιαφέρει.
shutterstock 1802699803 1 scaled

Join Us

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!

Will be used in accordance with our Privacy Policy

xalatsis logo
Μετάβαση στο περιεχόμενο