Αλλαγή ή τροποποίηση παραγγελίας:

Αλλαγές ή τροποποιήσεις των παραγγελιών γίνονται  τηλεφωνικά καλώντας στο 2410 552269 ή μέσω email στο info@xalatsis.gr, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή τους. Κάθε αλλαγή ή τροποποίηση μιας παραγγελίας σημαίνει καθυστέρηση στην εκτέλεσή της καθώς απαιτείται η ακύρωσή της και η εκ νέου καταχώρησή της στο σύστημα.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακυρώσεις παραγγελιών πριν την αποστολή τους γίνονται  χωρίς επιβάρυνση για τον πελάτη. Ειδικές παραγγελίες δεν ακυρώνονται εκτός εάν έχει γίνει διαφορετική συμφωνία.

Επιστροφές προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές  εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους με χρέωση του πελάτη και συνοδεύονται απαραίτητα με συμπληρωμένο το Έντυπο Επιστροφής που εσωκλείεται στο δέμα της παραγγελίας, καθώς και από Δελτίο Αποστολής στην περίπτωση που εκδόθηκε από την εταιρία μας Τιμολόγιο Πώλησης-Δελτίο Αποστολής.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που τα παρέλαβε ο πελάτης, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και βέβαια χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί. Στην περίπτωση που ισχύει ένα ή περισσότερα από τα ανωτέρω κριτήρια η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή. Καλό είναι ο πελάτης τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας να ελέγχει  την κατάσταση και το άθικτο της συσκευασίας προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα των προϊόντων της παραγγελίας.

Στην περίπτωση επιστροφής προϊόντων λόγω μη συμφωνίας των χαρακτηριστικών τους με αυτά της παραγγελίας ή  επειδή αυτά είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα τα έξοδα επιστροφής και εκ νέου αποστολής των προϊόντων βαρύνουν την εταιρία μας.

ΔΕΝ γίνονται δεκτές επιστροφές ορισμένων προϊόντων εφόσον έχει ανοιχθεί η συσκευασία τους, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, όπως τα είδη προσωπικής φροντίδας (κρέμες, ιατρικά αναλώσιμα, καλσόν, μάσκες, θερμόμετρα κ.λ.π.).

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο στην περίπτωση που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί το επιστρεφόμενο προϊόν και πραγματοποιείται εντός 30 ημερών, από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρία μας, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη το ΙΒΑΝ του οποίου υποδεικνύεται στο Έντυπο Επιστροφής.