Αυτόματο σύστημα κατάσβεσης με INERGEN (IG 541)

To σύστημα κατάσβεσης IG 541 εφαρμόζεται σε ευαίσθητους χώρους, όπως ηλεκτρονικών υπολογιστών, ευαίσθητων συσκευών και μηχανημάτων, τηλεφωνικών κέντρων, κ.ά.
Το κατασβεστικό αέριο ΙG 541 είναι μίγμα Αζώτου (52%), Αργού (40%) και Διοξειδίου του Άνθρακα (8%), είναι άοσμο, άχρωμο, μη διαβρωτικό και επειδή αποτελείται από αέρια που βρίσκονται ελεύθερα στην ατμόσφαιρα, δεν επηρεάζει το όζον και έχει μηδενική επίδραση στην αύξηση της θερμότητας της ατμόσφαιρας. Το ΙG 541 σβήνει τη φωτιά μειώνοντας το επίπεδο του οξυγόνου στο χώρο κάτω του 13% (σημείο όπου τα περισσότερα υλικά σταματούν να καίγονται).
Ταυτόχρονα το ποσοστό του CO2 που περιέχεται στο μίγμα, προστατεύει όποιον παγιδευτεί στο χώρο της φωτιάς από το χαμηλό επίπεδο οξυγόνου.

 
To IG 541 αποθηκεύεται σε φιάλες χωρητικότητας 16,40,60,67,5 και 80 λίτρων. Το Σύστημα Κατάσβεσης με CO2 μπορεί να λειτουργήσει είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα και ο αυτόματος έλεγχος μπορεί να επιτευχθεί μηχανικά και πνευματικά ή ηλεκτρονικά ή από τον συνδυασμό αυτών.

close
Start typing to see products you are looking for.

Καλάθι

close

Sign in

close

Scroll To Top