Κέντημα & Τύπωμα

Αξιοποιήστε την καθημερινή σας ενδυμασία ως μέσω προβολής της επιχείρησης σας. Πώς θα το κάνετε αυτό;

Τα προϊόντα με κέντημα ή τύπωμα είναι ο καλύτερος τρόπος διαφήμισης, σας βοηθάει να αναδείξετε τον χαρακτήρα και το πνεύμα της επιχείρησής σας και να βελτιώσετε την εικόνα της εταιρεία σας. Δημιουργήστε την καλύτερη εντύπωση και τονίστε την παρουσία σας σε όποιο χώρο και αν βρίσκεστε εσείς ή κάποιο μέλος της επιχείρησης σας.

Στην xαλάτσης μπορούμε να αναλάβουμε το κέντημα ή την εκτύπωση του λογότυπου απλά, γρήγορα και οικονομικά, με την εγγύησή μας στην κάθε δουλειά που παραδίδουμε.

Το μόνο που χρειάζεται για την αρχική προσφορά μας είναι να μας στείλετε το λογότυπο της εταιρίας σας ή το σχέδιο που επιθυμείτε, όπως επίσης και ορισμένες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το αν θα γίνει κέντημα ή τύπωμα και το σημείο που επιθυμείτε, το είδος του ενδύματος και την ποσότητα. Εμείς θα φροντίσουμε να κεντηθεί ή να τυπωθεί στα ρούχα σας σύμφωνα με τα μεγέθη και τις επιλογές που επιθυμείτε.

Τι μπορούμε να κεντήσουμε: λογότυπα επιχειρήσεων, σχέδια, ονόματα, σήματα κτλ.

Τύπωμα: υπάρχουν διαφόρων τύπων, οι πιο συνήθεις είναι:

Στο τύπωμα, το κόστος έχει να κάνει πέρα από το μέγεθος και την ποσότητα των προϊόντων, των οποίων θέλουμε να τυπώσουμε και με την ποσότητα των χρωμάτων του σήματος (λογότυπο).

Tips Για μεγαλύτερη διάρκεια σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το κέντημα ως την πιο ενδεδειγμένη λύση έναντι της στάμπας η οποία δεν αντέχει στον χρόνο.

Σημείωση:  Κεντάμε ή τυπώνουμε μόνο δικά μας ενδύματα τα οποία τα έχετε προμηθευτεί από το κατάστημά μας.

Ή να στείλετε τα στοιχεία σας άμεσα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

  Καλάθι

  Είσοδος

  Δεν έχετε λογαριασμό?

  Πληκτρολογήστε μια σχετική λέξη για το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

  Join Us

  Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!

  Will be used in accordance with our Privacy Policy