Προϊόντα

Καθρέφτες ασφαλείας

Χρήσεις:

 • έλεγχος της κυκλοφορίας σε δρόμους
 • επιτήρηση εσωτερικών χώρων.

 Χαρακτηριστικά:

 • στηρίζονται σε στύλο ή τοίχο
 • διαθέτουν ρυθμιζόμενη βάση στήριξης για εύκολη εύρεση της επιθυμητής γωνίας και του πεδίου κάλυψης.
 • έχουν κοίλο (κυρτό) σχήμα.
 • είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό πλαστικό ώστε να μην σπάνε και να αντέχουν σε χτυπήματα.
 • διατίθενται με ή χωρίς γείσο (καπελάκι).

Κολωνάκια οριοθέτησης

Χρήσεις:

 • οριοθέτηση ή διαχωρισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων, για να αποτρέψουν την πρόσβαση σε συγκεκριμένα σημεία και να ορίσουν σημεία διέλευσης μόνο για πεζούς. Μπορούν να εγκατασταθούν μόνιμα ή προσωρινά π.χ. σε σημεία που πραγματοποιούνται τεχνικά έργα.

Χαρακτηριστικά:

 • είναι κατασκευασμένα από ειδικά υλικά ανάλογα με το μοντέλο τους, ώστε να αντέχουν στις δύσκολες συνθήκες
 • έχουν έντονο κόκκινο χρώμα και ανακλαστικές ταινίες ώστε να είναι ορατά από μεγάλη απόσταση ακόμα και με χαμηλό φωτισμό ή όταν επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα
 • το ειδικό υλικό κατασκευής τους επιτρέπει να επανέλθουν στην αρχική τους θέση μετά από χτυπήματα.
 • υπάρχει και διαβάθμιση ως προς την ποιότητα τους και την αντοχή τους στα χτυπήματα. Τα κολωνάκια PU είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στα χτυπήματα και στις καταπονήσεις από τα διερχόμενα οχήματα

Κώνοι σήμανσης

Χρήσεις. Σήμανση και οριοθέτηση:

 • σε τεχνικά έργα για προσωρινή σήμανση
 • ­οριοθέτηση οδών, πεζοδρόμων, ποδηλατοδρόμων, κ.ά.
 • σε περίπτωση βλάβης και ακινητοποίησης οχήματος για αποφυγή σύγκρουσης
 • σημείων που απαγορεύεται το παρκάρισμα (χώρος φορτοεκφόρτωσης, τροφοδοσία καταστημάτων κτλ.)

Χαρακτηριστικά:

 • είναι κατασκευασμένα από ειδικά υλικά ανάλογα με το μοντέλο τους, ώστε να αντέχουν στις δύσκολες συνθήκες

έχουν έντονο κόκκινο χρώμα και ανακλαστικές ταινίες, ώστε να είναι ορατά από μεγάλη απόσταση ακόμα και με χαμηλό φωτισμό ή όταν επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα

Κολωνάκια παρεμπόδισης στάθμευσης

Χρήσεις:

 • εξαιρετικά πρακτικά για την προστασία της θέσης στάθμευσης

Χαρακτηριστικά:

Διαθέτουν κλειδί με το οποίο μπορούν να κλειδώσουν στην όρθια θέση και να ξεκλειδώσουν για τη διέλευση του οχήματος

Προστατευτικά γωνιών και τοίχων

 • γωνίες προστασίας δομικών στοιχείων: τοποθετούνται στις ακμές για να τις προστατεύσουν από διερχόμενα οχήματα. Παράλληλα προστατεύουν τα οχήματα από μικροχτυπήματα και γρατζουνιές ελαττώνοντας το κόστος των επισκευών και το δομικό στοιχείο. Μπορούν να τοποθετηθούν σε σειρά αν υπάρχει ανάγκη για κάλυψη μεγαλύτερης απόστασης. Σε κεντρικές κολώνες τοποθετούνται συνήθως 4 τεμάχια, ένα σε κάθε ακμή.

Είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο πλαστικό ή αφρώδες υλικό και έχουν έντονο χρώμα και ανακλαστικότητα για να είναι ευδιάκριτα από τα διερχόμενα οχήματα. Χρησιμεύουν και ως σήμανση αφού ενημερώνουν τους οδηγούς για τα επικίνδυνα σημεία.

Διατίθενται σε διάφορους τύπους ανάλογα με το πάχος τους, με στρογγυλεμένη ή όχι ακμή και ανάλογα με το υλικό κατασκευής τους. Είναι η βέλτιστη λύση για προστασία κτιρίων και οχημάτων τόσο σε ιδιωτικούς όσο και δημόσιους χώρους. Είναι ιδανικές για γκαράζ, βιομηχανικούς χώρους και χώρους φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων.

Οι λαστιχένιες γωνιές προτείνονται για περισσότερο βαριά χρήση ενώ οι αφρώδεις για μικρότερη κυκλοφορία και μικρότερης έντασης χτυπήματα.

 • λάστιχα προστασίας τοίχων: πρόκειται για ελαστικά προϊόντα από τεχνητό καουτσούκ που μπορούν να δέχονται χτυπήματα προστατεύοντας ταυτόχρονα τα δομικά στοιχεία και τα διερχόμενα οχήματα από ζημιές.

Ράμπες πεζοδρομίου & σαμαράκια

Οι ράμπες πεζοδρομίων είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα ελαστικά αυτοκινήτων. Διατίθεται σε διάφορα μοντέλα ανάλογα με το ύψος που πρέπει να γεφυρωθεί. Χρησιμοποιούνται από δρόμους σε πεζοδρόμια και σκαλοπάτια για να επιτραπεί η κίνηση τροχοφόρων.

Είναι κατασκευασμένες από συμπαγές ελαστικό και μπορούν να αντέξουν μεγάλα φορτία. Έχουν ειδική κατασκευή ώστε να είναι αντιολισθητικές και να διευκολύνουν την κίνηση. Τοποθετούνται εύκολα από μη εξειδικευμένο προσωπικό. Διαθέτουν ειδικές υποδοχές για στήριξη με βύσματα μπορούν όμως και προσωρινά να τοποθετηθούν χωρίς έξτρα στήριξη καθώς το υλικό κατασκευής δεν επιτρέπει να μετακινηθεί από τη θέση της.

Τα σαμαράκια τοποθετούνται με σκοπό να υποχρεώσουν τα οχήματα να ελαττώσουν ταχύτητα σε εκείνο το σημείο, όπως είναι οι διαβάσεις πεζών ή μεγάλες ευθείες δρόμων κατοικημένων περιοχών όπου οι οδηγοί είναι εύκολο να παρασυρθούν και να μην τηρήσουν τα όρια ταχύτητας.  Κατασκευάζονται από σκληρό καουτσούκ.

 Έχουν μαύρο και κίτρινο χρώμα έτσι ώστε να γίνονται αντιληπτά από μεγάλη απόσταση ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Μπάρες στάθμευσης

Χειροκίνητες αναδιπλούμενες μπάρες στάθμευσης, για αποτροπή στάθμευσης ή διέλευσης σε ιδιωτικούς χώρους. Με την μπάρα κατεβασμένη τα αυτοκίνητα και οι πεζοί διέρχονται ελεύθερα από πάνω τους. Το πολύ μικρό ύψος που καταλαμβάνει στην θέση αυτή (λιγότερο από 6 cm) επιτρέπει την άνετη διέλευση και στα χαμηλότερα οχήματα. Όλες οι αναδιπλούμενες μπάρες κλειδώνουν με ειδικό λουκέτο που περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

Είναι κατασκευασμένες από γαλβανιζέ χαλυβδοσωλήνα. Κυκλοφορούν σε 2 εκδόσεις σε σχήμα C ή U με 2 πόδια όταν υπάρχει περιορισμός χώρου ή με 3 πόδια για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Είναι ιδανική λύση για τον έλεγχο της κυκλοφορίας των οχημάτων στους πεζόδρομους, καθώς και για τις τουριστικές περιοχές όπου οι δρόμοι πεζοδρομούνται για κάποιες ώρες.

Σταντ ποδηλάτων

Τα σταντ ποδηλάτων είναι κατάλληλα για κλείδωμα ποδηλάτων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορους χώρους όπως καταστήματα, γραφεία, σχολεία, δημόσιους οργανισμούς και εταιρείες.

Ο ιδιοκτήτης του ποδηλάτου μπορεί να παρκάρει στις θέσεις αυτές το ποδήλατο και να το κλειδώσει. Οι μπάρες των ποδηλάτων μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 7 ποδήλατα. Μπορούν όμως να τοποθετηθούν σε σειρά και να δημιουργηθούν όσες θέσεις απαιτούνται. 

 

Η μία από τις δύο ρόδες του ποδηλάτου τοποθετείται στη ειδική υποδοχή του σταντ. Η υποδοχή του σταντ πρακτικά είναι συμβατή με κάθε πλάτος τροχού. Μπορεί να κλειδωθεί με κλειδαριά πέταλο, αλυσίδα με λουκέτο κτλ. Το σταντ πακτώνεται στο έδαφος προσφέροντας μεγάλη ασφάλεια και σταθερότητα. 

Κορδέλες διαγράμμισης

Προειδοποιητική ταινία σήμανσης, για τον διαχωρισμό επικίνδυνων ζωνών και ζωνών ασφαλείας. Ιδανική για χρήση και τοποθέτηση σε σημεία που εκτελούνται έργα -προειδοποιητική σήμανση σε κακές καιρικές συνθήκες και περιορισμένη ορατότητα. Κατασκευασμένη από πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας και ανθεκτική σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες. 

Αυτοκόλλητη αντιολισθητική ταινία, ανθεκτική για όλες τις επιφάνειες. Εξουδετερώνει όλους τους πιθανούς κινδύνους πτώσης από ολίσθηση με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Είναι αυτοκόλλητη και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα. Δεν απαιτείται  ιδιαίτερη συντήρηση και φροντίδα και έχει εξαιρετική αντιολισθητική απόδοση. Μεγάλη ποικιλία πεδίων χρήσης:

Σκάλες, Ράμπες, Ανακλαστική ραφτή ταινία ενδυμάτων, για σήμανση υψηλής ορατότητας, σε ρουχισμό που απευθύνεται σε εργαζόμενους, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Προσφέρει υψηλή ορατότητα. Χρησιμοποιείται ευρέως σε κατασκευές γιλέκων, στολών νυχτερινής εργασίας, φόρμες για εργαζόμενους και συνεργεία και άλλους βιομηχανικούς χώρους.  

Πινακίδες προειδοποιητικές

Πινακίδες προειδοποιητικές αυτοκόλλητες και PVC.

 Οι πινακίδες του Κ.Ο.Κ. διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους αντανάκλασης σχήματος και διάστασης.   Όλες οι πινακίδες κατασκευάζονται σύμφωνα με όλες τις απαραίτητες  προδιαγραφές και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια όπως έχουν θεσπιστεί από τους ελληνικούς και διεθνείς φορείς. Οι πινακίδες σήμανσης είναι πιστοποιημένες με CE όπως και τα υλικά με τα οποία κατασκευάζονται.

Καλάθι

Είσοδος

Δεν έχετε λογαριασμό?

Πληκτρολογήστε μια σχετική λέξη για το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

Join Us

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!

Will be used in accordance with our Privacy Policy